ADIYAMAN / KAHTA - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki

zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"

yeni müfredat taslağı ile ilgili okulumuzda kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda ''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'' programı düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.   Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine deprem farkındalığı yaratmak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.Öğretmen ve öğrencilerimizin olası deprem ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olunabilmesi amacıyla ilk etapta alarm verilerek, "çök, kapan, tutun " pozisyonu alındı. Ardından bina tahliyesi gerçekleştirildi. Tahliyenin ardından öğretmen ve öğrencilere deprem  öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgiler verildi

Şbt

Okulumuzda Gençlik Buluşmaları kapsamında Halit Ertuğrul hocamız ile "Gençlik ve Gelecek" konulu konferans ve ardından imza etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda "Şehitleri Anma ve Anlama" programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şehitlerimize Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Başarı bizler için bir amaç değil araçtır.

Bir aylık süre içerisinde Okul Sporlarında Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonluğu,.Genç Erkekler Hentbol il Üçüncülüğü,  Bilek güreşinde gençler erkek ve kız olmak üzere  4 il birinciliği 4 İl ikinciliği 5 tane il üçüncülüğü olmak üzere toplamda 13 madalya...

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

.

Kas

Okul Sporları Kızlar Voleybol Turnuvasında okulumuz öğrencileri İl birincisi oldu. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz..

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi ve saygı ile anıyoruz.

Kas

3-9 Kasım Organ Bağışı haftası nedeniyle sağlık personelleri tarafından okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerine organ bağışının önemine yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.Emeği geçen sağlık ekibine teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuz konferans salonunda program düzenlendi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında I.Dönem TBMM Milletvekilleri anısına 100 ağaç dikimi ve 100 mektup yazma etkinliği düzenlendi.

Ekm

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz konferans salonunda yapıldı. Toplantının ardından sınıf veli toplantıları gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Kudüs’te yaşanan olaylarla ilgili farkındalık oluşturmak için Kudüs’ü Anmak ve Anlatmak programı düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için   okulumuzda gerçekleştirilen bayrak töreninde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.