ADIYAMAN / KAHTA - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Ağu

Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimize "HOŞGELDİNİZ" diyerek tebrik ediyoruz.

9. sınıf velilerimizi e -kayıt bilgi güncellemeleri ve okul -veli sözleşmesini imzalamak için okulumuza davet ediyoruz.

Sınav takvimine ulaşmak için linki tıklayınız.

Nis

Sevgili Öğrencilerimiz, 24/04/2023 tarihi itibariyle kendi okulumuzda eğitim öğretime başlıyoruz.

Ders başlama 08 30.

Bitiş 15 05'dir.

Mrt

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz. Yaşadığımız depremlerde Okulumuzun sadece çatısında bulunan kulelerde hafif hasar meydana geldi. Hasar giderilinceye kadar kısa bir süre tedbir amaçlı  olarak 27 Mart'tan itibaren derslerimize İlçemiz Şehit Murat Toprak Ortaokulunda devam edilecektir.

Mrt

Şbt

2022/2023 Eğitim-Öğretim yılı Şubat dönemi sorumluluk sınav takvimine ulaşmak için linki tıklayınız.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ.