ADIYAMAN / KAHTA - Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Müdür

ÜNVANI

PDR

Mahmut YILDIRIM 1971 Kahta doğumlu olup; İlk eğitimin Adıyaman’ da, orta ve lise eğitimini Denizli’ de, lisans eğitimini 1992–1996 İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR (Psikolojik Danışma ve Rehberlik) ve Yüksek Lisans eğitimini 2012-2013’ te tamamladı.

Görev Yaptığı Okullar

İlk görev yeri Kars Alpaslan Lisesi   1996 Psikolojik Danışman

Kahta Lisesi 1998 Psikolojik Danışman

Karamürsel ve İskenderun Askerlik Görevi  2000-2001 Deniz Asteğmen

Kahta Lisesi Psikolojik Danışman

Kahta (RAM) Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kurucu Müdür 2006

Kahta (RAM) Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü 2007

Kahta Gelincik Anaokulu Müdürü  2012

Kahta Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Müdürü  2016

Milli Eğitim Müdürlüklerince  yürütülen bir çok projede (rehberlik anlayışını oluşturma, PDR eğitimleri, haydi okula, velim olur musun? Sağlıklı eğitim başarılı nesil, kız çocuklarının okullaşma oranının artırılması, velim çaya bekliyor  vb..)   koordinatör veya üye olarak görev almıştır.  Sınıf yönetimi, anne baba eğitimleri, şiddet, engelliler, madde bağımlılığı, okullaşmanın artırılması, başarı ve motivasyon gibi konularda  çalışmalar yürütmüştür.

Ayrıca yerel basın organlarında makaleleri yayınlanmış ve köşe yazıları yazmıştır.  Eğitim, toplum, başarı ve başarısızlık, aile, engelliler, insan hakları, okul öncesi eğitim, yerel dinamikler ,… vb. konularda birçok yazı ve makaleler yayınlamıştır.

Bir çok toplantı, panel ve seminer çalışmalarına katılmış sunumlar yapmıştır.